Assessorament dermocosmètica 2018-07-09T08:27:18+00:00

Assessorament dermocosmètica

La pell és l’òrgan més extens de l’ésser humà i també aquell que ens protegeix de l’exterior.

Aquests dos factors fan que les preocupacions i necessitats de la pell canviïn constant per factors externs com el clima, humitat, sol, estacions, etc., com per factors interns, així com l’edat i pas del temps. El nostre servei d’assessorament en dermocosmètica ajuda a trobar solucions relacionades a problemàtiques que afecten a la pell i el cabell, però també a protegir-los i prevenir danys futurs.

Sents la pell apagada?

El nostre equip de professionals prendrà en compte valors com l’estat d’hidratació de la teva pell, la major o menor presència de vermellors, tibantor, irritacions, sequedat, barb, etc., per poder aconsellar-te aquells productes que millor s’adaptin a la teva pell.

Problemes tan habituals com l’acne, la sequedat en la pell, dermatitis, irritacions o la pell atòpica poden tractar-se eficaçment gràcies als avenços que la indústria cosmètica ha realitzat en els últims anys.

Deixa’t assessorar pel nostre equip!

Dins de l’ampli ventall de productes de dermocosmètica amb els quals treballem a la nostra farmàcia, així com les marques més prestigioses del mercat, podrem ajudar-te a trobar la rutina que millor s’adaptarà per al teu tipus de pell i cabell.

Una correcta rutina de cura del cabell i de la pell permetrà maximitzar els resultats i retornar la vitalitat i frescor a la teva pell, així com regenerar el teu cabell.

Pateixes la caiguda del cabell?

Si el teu cabell pateix amb els canvis de temps, tens moments d’estrès o simplement no sents el teu cabell igual que abans, els nostres experts t’oferiran solucions adaptades a les teves necessitats basades a partir de la nostra experiència i coneixement de les marques del sector.

I no només és important realitzar una correcta cura de la nostra pell i cabell en aquells moments en què no es troben bé. La prevenció també és clau, per això deixa’t assessorar pels nostres especialistes en dermocosmètica i desplega tot el potencial de la teva bellesa.

T’ajudem?

Podrem ajudar-te a trobar la rutina que millor s’adaptarà per al teu tipus de pell i cabell.

Contacta amb nosaltres

Les nostres marques:
Cosmética, Nutrició i Natural

Descobreix-les

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92