Assessorament nutricional 2018-07-09T08:27:31+00:00

Assessorament nutricional

Diuen que som el que mengem i bona raó tenen.

Ja que la nostra salut depèn en bona mesura d’allò que ingerim i del consum adequat de vitamines, minerals i nutrients bàsics per al funcionament del nostre organisme. El nostre servei d’assessorament nutricional, avalat per professionals qualificats en aquest àmbit, et permetrà avaluar i conèixer els teus hàbits d’alimentació, detectar deficiències o necessitats i planificar millores a través d’un pla personalitzat.

Comptem amb una àmplia gamma de productes per a aquestes necessitats:

Dieta i reducció de pes

A la nostra farmàcia hem seleccionat conegudes marques al mercat que ens permet oferir-te solucions segures i eficaces per a la pèrdua de pes.

Suplements nutricionals

Sovint a la nostra dieta, tenim deficiències de nutrients, minerals i oligoelements que podem obtenir a través de complements nutricionals que ens ajudin a restablir l’equilibri i sentir-nos millor.

Nutrició esportiva

A Farmàcia Secanell comptem amb una àmplia gamma de marques especialitzades en nutrició esportiva que t’ajudaran a un millor rendiment, hidratació i recuperació per a la pràctica d’entrenaments i/o competició.

Servei individualitzat

Aquest servei d’assessorament nutricional és individualitzat pel que s’adaptarà a les necessitats de cada persona. No són iguals les necessitats d’un esportista habitual que busca millorar el seu rendiment esportiu que una dona embarassada o, per exemple, una persona amb problemes cardiovasculars que busca millorar la seva dieta per controlar-ho.

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92

Les nostres marques:
Cosmética, Nutrició i Natural

Descobreix-les