Cosmètica 2018-10-08T08:46:28+00:00

Les nostres marques
de cosmética

Cosmètica

Farmàcia Secanell confia només en les marques més prestigioses del mercat i amb més experiència en el sector de la cosmètica. Per això, busquem laboratoris de confiança que ens ofereixin línies adaptades a les necessitats dels nostres clients.

Marca amb més de 40 anys en el sector amb una elevada qualitat en les seves formulacions i una àmplia gamma de productes i línies especialitzades en la cura anti-edat.

És una línia parisenca de la cura de la pell amb una cuidada selecció d’ingredients, basant les seves estudiades formules en una combinació d’extractes botànics i olis essencials.

Marca que compta amb una extensa gamma de tractaments corporals, facials i per al cabell adaptades a les diferents necessitats i tipus de pell.

Filorga posa tot el seu coneixement en solucions mèdiques per a la cura antiedad, també a través de productes cosmètics amb un alt nivell d’eficàcia.

És una línia de cura amb una àmplia inspiració en la naturalesa. Els seus productes busquen el respecte i la protecció de la pell i també la naturalesa amb l’ús de 0% parabenes, 0% olis minerals, 0% ingredients d’origen animal.

Les ampolles antiedad de proteoglicanos són el producte insígnia de la marca. Desenvolupades per un farmacèutic de Barcelona, les ampolles de Martiderm ja són conegudes a tot el món. Actualment la marca compta amb un extens nombre de productes per a la cura de la pell.

La marca Caudalie ofereix actualment una àmplia gamma de productes per a la cura de la pell. Tota la seva línia de productes està formulada amb una especial atenció als extractes derivats del raïm, ingredient habitual entre les seves gammes de productes com a la línia Resveratrol[Lift], amb el principi actiu del mateix nom categoritzat com un potent antioxidant.

Els seus productes amb una alta concentració i potència, estan basats en principis purs que busquen proporcionar una cura avalada per la ciència.

El Eau Thermal d’Avene o aigua termal amb extracte de civada és un dels productes estrela de la marca. Les seves formulacions busquen ser respectuoses amb la pell i compten amb una àmplia gamma de productes especialment indicats per a la pell sensible, acneica, etc.

La marca Skincode és una marca suïssa d’alta gamma que respecta l’estructura natural de la pell, oferint-nos dues famílies de productes per adaptar-se a les nostres necessitats.

Isdin compta amb una àmplia gamma de productes que cobreixen les principals necessitats de la pell i el cabell. Des de protecció solar fins a la cura de problemes més específics com la psoriasis o la caiguda del cabell.

Marca francesa especialitzada en la cura i tractament del cabell. Formulacions basades en ingredients naturals que respecten i cuiden la salut del cabell.

Amb més de 60 anys d’història al servei de la cura del cabell. René Furterer va desenvolupar el primer spa capil·lar sota el mètode de tres passos: preparar, rentar i tractar, que continua avui dia amb les línies de productes de la marca.

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92