Homeopatia 2018-07-09T08:28:09+00:00

Homeopatia

Assessorament en l’ús de medicaments d’homeopatia per al tractament dels diferents problemes de salut.

A Farmàcia Secanell oferim assessorament en l’ús de medicaments d’homeopatia per al tractament dels diferents problemes de salut. Comptem amb reconegudes marques amb una àmplia experiència en el sector.

Els medicaments homeopàtics…

Estan especialment indicats per a aquells que ja prenguin altres medicaments i vulguin evitar possibles interaccions, dones embarassades o nens. Per això, el medicament homeopàtic pot usar-se sol o en combinació amb altres tractaments, depenent de la malaltia, gravetat i situació del pacient.

Així mateix, també és considerada una bona alternativa en els casos en els quals existeixen al·lèrgies o intoleràncies als principis actius d’altres medicaments.

Els medicaments homeopàtics són prescrits habitualment tant per metges especialitzats en homeopatia com per pediatres i altres metges d’atenció primària, per la qual cosa el seu ús s’ha estès molt en els últims anys.

Consulta’ns!

El nostre equip t’aconsellarà sobre els medicaments homeopàtics disponibles que millor s’adaptin al teu cas.

L’ús de medicaments homeopàtics …

És segur i en el seu procés s’involucra al pacient en el procés de recuperació, prenent consciència i responsabilitat davant la seva recuperació. L’homeopatia es basa en l’ús de medicaments de molt baixa o nul·la toxicitat que produeix els seus efectes terapèutics a través de l’estimulació dels mecanismes del propi organisme, enfortint-ho.

Tot això es basa en el fenomen de similitud, en el qual una mateixa substància pot tenir efectes molt diversos sobre l’organisme depenent de la sensibilitat del subjecte i la dosi emprada.

El medicament actua en la mateixa manera que ho faria la malaltia, però facilitant el procés de curació a través d’una reacció de l’estimulació cel·lular, és a dir, afavorint els propis mecanismes de l’organisme per facilitar la curació.

Les nostres marques:
Cosmética, Nutrició i Natural

Descobreix-les

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92