Natural: cosmètica i complements 2018-09-19T10:56:09+00:00

Les nostres marques
Natural: cosmètica i complements

Natural: cosmètica i complements

Els productes naturals són especialment recomanats per a aquells que busquin opcions de cura capil·lar, dermatològica o de salut, reduint la presència de components químics a les seves formulacions.
Especialment indicats per als casos en què existeix sensibilitat als productes químics o, per exemple, pels més petits de la casa.

Compta amb una àmplia gamma de productes de cosmètica natural adaptats a tota la família, tant per a la cura de pell com el cabell. Les formulacions es realitzen a través d’ingredients naturals i bio.

Des de 1947, Solgar comercialitza una àmplia gamma de suplements nutricionals d’alta qualitat per cobrir un gran ventall de necessitats. La marca compta amb més de 365 complements alimentaris, ja siguin minerals, multivitamínics, multinutrients, o fórmules especialitzades.

Des de fa 40 anys, Solaray ofereix productes naturals dissenyats per a una alta absorció i amb un ampli ventall de productes dins de la gamma per cobrir les necessitats de suplementació actuals.

La marca crea productes únics naturals per a la cura de la pell, fent que a través del seu disseny i formulació sigui possible capturar els principis actius clau de cadascun dels ingredients naturals empleats.

Laboratori farmacèutic francès especialitzat en fitoteràpia, creant medicaments i suplements naturals realitzats amb plantes.

Laboratori de aromateràpia científica o aromatologia, que busca millorar el benestar i salut a través dels seus productes i estudis dels olis essencials, basats en dades científiques sòlides i testats al laboratori.

Des de fa 40 anys, estan especialitzats en l’elaboració de productes que aprofitin les propietats de les matrius naturals complexes, per solucionar problemes de salut, respectant a les persones i el medi ambient.

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92