Nutrició esportiva 2018-10-08T09:08:17+00:00

Les nostres marques
de nutrició esportiva

Nutrició esportiva

Amb les nostres marques de nutrició esportiva aconseguiràs desplegar el teu màxim rendiment. Comptem amb un ampli nombre de marques referents en el sector entre les quals trobaràs els productes més adequats per a les teves necessitats.

És una marca especialitzada en la cura d’aquells que practiquin esports outdoor o de resistència, des dels productes destinats a una recuperació més ràpida com aquells suplements enfocats en la millora de l’alimentació de l’esportista.

La marca Chimpanzee és fàcil de reconèixer pel seu cridaner packaging. Les seves barretes així com les seves begudes energètiques són alguns dels productes més demandats de la marca per esportistes de tot el món.

Dins de la seva àmplia gamma de productes, Amix compta amb barretes, productes energètics, creatina, cremadors de greix, carbohidrats i proteïnes que permeten trobar la solució necessària per a cada esportista.

Amb més de 30 anys d’experiència, NutriSport compta amb productes enfocats a millorar l’alimentació dels esportistes per incrementar el seu rendiment esportiu.

Energia, recuperació i hidratació són els tres pilars sobre els quals es basen els productes de Gu Energy Gel. Ja sigui en format gel, masticable, càpsules, etc, els productes de la marca busquen oferir solucions per a esports que exigeixen un alt rendiment.

Busca generar una aportació d’energia ideal per als esportistes en aquelles situacions en les quals el rendiment és la clau. Des de barretes fins a gels o begudes isotòniques, compten amb ampli ventall d’opcions.

Els suplements de Zipvit estan dissenyats per endurance, i especialment enfocats a la hidratació i recuperació, amb una cuidada selecció d’ingredients.

La marca compta amb superaliments orgànics en forma de barres i boles d’ingredients naturals. A més, els seus productes són vegans, sense sucre ni gluten.

Marca desenvolupada per esportistes i específicament per a esportistes. Des de batuts per a la recuperació fins a suplements com el magnesi o tablets efervescents electrolítiques es posen al servei de les necessitats de cada esportista.

Productes a força del carbohidrat del mateix nom que ha estat patentat i formulat per aportar una càrrega efectiva de glucogen (energia muscular) de fàcil biodisponibilitat, especialment formulat per a esportistes d’elit.

És una gamma de nutrició esportiva efectiva i saludable que inclou complements alimentaris, per a la salut muscular i el benestar.

Compta amb més de 30 anys d’experiència al món de la nutrició esportiva i els suplements alimentaris. Els seus productes estan elaborats a força de nutrients presents a l’alimentació i lliures de substàncies dopants o prohibides.

La marca Optimimum Nutrition és coneguda mundialment pel seu suplement Gold Standard 100% Whey Protein. Dins dels seus productes compten amb gammes de suplements de proteïnes, no només de sèrum, sinó també d’ou, vegetals, caseïna o barrejats. A més, complementen la seva àmplia gamma de productes amb altres destinats a la millora de la força i la resistència.

Combina anys de recerca i desenvolupament per a la creació de suplements aplicats a la nutrició que contenen els requeriments energètics i de nutrients per al manteniment de plans d’entrenament i competició, sent al mateix temps segurs davant els estàndards antidopatge.

Compta amb més de 30 anys d’experiència al món de la nutrició esportiva i els suplements alimentaris. Els seus productes estan elaborats a força de nutrients presents a l’alimentació i lliures de substàncies dopants o prohibides.

Marca de fabricació europea que busca la màxima puresa dels seus ingredients i és elaborada sota rigorosos controls de qualitat. Els productes de Infisport engloben categories com a productes energètics, per a la recuperació i hidratació, proteïnes i aminoàcids, control de pes, rendiment i també altres especialitzats per a joves esportistes.

Els productes de Clif Bar compten amb diferents alternatives per a la recuperació ràpida d’energia a través de barretes o gel shots, que permeten continuar amb la pràctica esportiva, per exemple, en situacions que impliquen un alt desgast.

Push Bars neix del coneixement i treball al món de la xocolata de Xocolating, sempre al servei d’aquells que busquen cuidar-se i millorar en la pràctica esportiva a través de les seves barretes energètiques. Destaquen per la seva cerca de la combinació de productes de qualitat nutricional amb un cuidat sabor.

Marca especialitzada en la creació de productes que millorin el rendiment en la pràctica esportiva, mitjançant l’aportació de l’energia i hidratació necessàries a tot moment.

Productes de nutrició esportiva per a alt rendiment amb certificació antidopatge i fabricats a França.

Amb més de 80 anys d’experiència, aquesta marca està especialitzada en nutrició esportiva per culturisme, fitness, vida saludable i productes vegans.

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92