Pressió arterial 2018-07-09T08:27:56+00:00

Pressió arterial

En Farmàcia Secanell comptem amb la possibilitat de fer mesuraments de pressió arterial als nostres clients.

El mesurament de pressió arterial ens permet conèixer els casos en els quals la pressió arterial és alta. Encara que la pressió arterial alta pugui no causar cap símptoma, és aconsellable realitzar mesuraments com a mecanisme per detectar l’anomenada hipertensió, una condició mèdica seriosa que es produeix quan la sang bomba amb massa força a través de les artèries.

La pressió arterial alta afecta sobretot a persones majors de 65 anys

La pressió arterial alta afecta a persones de totes les edats, però especialment a majors de 65 anys i de manera perllongada, pot augmentar el risc de vessis, atacs al cor, insuficiència cardíaca, renal i altres problemes de salut.

Per això, el mesurament de la pressió arterial és adequada tant com a prevenció per conèixer els valors en els quals ens trobem, com en cas que patim problemes de salut per poder tenir una indicació clara que ens permeti controlar els possibles riscos associats.

El mesurament de pressió arterial es realitza habitualment mitjançant un braçalet que s’omple d’aire i que estreny l’artèria de la part superior del braç, d’aquesta manera, en deixar escapar l’aire del braçalet, la mesura de la pressió arterial pot registrar-se a través d’un indicador.

Sabies que…?

El mesurament conté dues xifres: Pressió sistólica/pressió diastólica.

La pressió sistólica és la pressió quan el cor batega i pressiona les artèries.

La pressió diastólica és la pressió entre batecs.

Això ens marca que la pressió normal és menys de 120/80, entre aquesta xifra i 139/89 es denomina pre-hipertensió i quan és superior a 140/90 es consideraria pressió arterial alta.

Vigila la teva pressió arterial en Farmàcia Secanell

No dubtis a consultar amb el nostre equip de professionals si tens alguna qüestió sobre aquest tema, estarem encantats d’ajudar-te a resoldre els teus dubtes.

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92

Les nostres marques:
Cosmética, Nutrició i Natural

Descobreix-les