Targeta client “XarxaFarma” 2018-07-09T08:27:44+00:00

Targeta client “XarxaFarma”

Acumula punts, aconsegueix descomptes i accedeix a promocions exclusives per als nostres clients.

Ens agrada premiar la teva fidelitat, per això, no deixis de demanar la teva targeta i fer ús d’ella a totes les teves compres. Quantes més compres realitzis, més descomptes acumularàs!

Fer les teves compres en Farmàcia Secanell té premi

La targeta client de Farmàcia Secanell, gestionada a través de XarxaFarma, permet unir-se a un club amb avantatges exclusius per als nostres clients on gaudir de descomptes, sorteigs i promocions exclusives.

La targeta XarxaFarma pot fer-se servir cada vegada que compris nous productes de parafarmàcia, acumulant punts que es convertiran en descomptes. Cada 200 punts acumulats obtindràs un descompte de 6€ per a les teves compres.

D’aquesta manera, com més compris a Farmàcia Secanell, més estalviaràs a les teves futures compres.

A més, també aconseguiràs punts extra per la compra de productes seleccionats pel que et recomanem que consultis amb el nostre equip les promocions actives a la nostra farmàcia per estalviar encara més a les teves compres.

Segur que trobes múltiples productes de les teves comandes habituals que tenen descomptes o punts addicionals amb la nostra targeta client. No deixis passar l’oportunitat de gaudir d’ells!

Els punts acumulats tenen una validesa d’un any, però no et preocupis, cada vegada que realitzis una compra la data de validesa es renovarà pel que segur que aprofitaràs al màxim els avantatges de la teva targeta.

Per fer ús de la teva targeta, només hauràs de presentar la teva targeta física o simplement amb el teu DNI per facilitar-te al màxim l’ús de la teva targeta.

Les nostres marques:
Cosmética, Nutrició i Natural

Descobreix-les

Vine a visitar-nos

  • de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h

  • Carrer Òdena, 84 d’Igualada
  • 93 803 50 92